Undvik skador på prylar och borttappade saker under flytten. En flyttfirma säkerställer att det går smidigare och de kan även hjälpa dig att packa och slå in dina ägodelar med rätt material. Läs även om hur du kan packa på bästa sätt här!

För det första: vilken flyttfirma du ska anlita bestämmer du genom att läsa olika omdömen och lita på vänners och bekantas erfarenheter. Läs mer här om Flyttmännen och deras tjänster. Detta är en flyttfirma som håller måtten både under, före och efter flytt och du får alla garantier som behövs. Så här säger dem om en flytt:

Det är en spännande tid som väcker entusiasm och kreativa tankar kring det nya boendet eller de nya lokalerna. Samtidigt är en flytt tidskrävande och en stor process med packning, transport och tunga lyft. Energin går lätt ner när man står mitt i flyttkaoset bland alla kartonger och undrar när prylarna ska ta slut? Gör dig själv en tjänst och undvik att stressas genom att anlita en professionell flyttfirma Göteborg med goda referenser och fast pris.

För det andra: hur ska du packa? På nätet finns massor av packtips och de brukar även finnas på en del flyttfirmors hemsidor. Se till att köpa bra material som du kan förpacka dina mest ömtåliga saker med.

Packa inte för tungt

Tänk på att vem som än ska bära dina flyttkartonger så riskerar dem att gå sönder om de är för tunga. Böcker och porslin är något av det tyngsta som finns att packa så packa bara halva kartongen full och ta hellre flera kartonger. Lägg alltid silkespapper eller tidningspapper mellan porslinsdelar.